27/01/19 - 21:55

Sprintcriterium Aalst 2019

Zondag 27 januari, op deze druilerige zondag was er de verplaatsing naar de carnavalstad Aalst.


In de voormiddag hadden de zwemmers van Karlien enkel de 50 m te doen.  Ze zwommen zo in de voorrondes meerdere finaleplaatsen en besttijden bij elkaar.


Tijdens het middagmaal kregen Emir, Robbe, Quinten, Lotte, Fien, Merel, Indra, Silke en Marie het gezelschap van de groep van Nils.  Die mochten voor de namiddagsessie mee de 100m-wedstrijden betwisten.  Deze wedstrijden werden afgewisseld met de finales van de 50 m.


Esra, Farah, Maite, Amaryllis,  Lian, Nore, Thibeau en Gerben zijn echter nog iets te jong om in een gemengde categorie een prijs te zwemmen.  Maar ze laten steeds opnieuw zien aan de iets oudere zwemmers dat ze op komst zijn, ook al was een wedstrijd in groot bad al weer een tijdje geleden.


Irem zwom de 50m vlinderslag en 50m vrije slag.  Ze behaalde 2 keer de eerste plaatst bij de eendjes.


De laatste wedstrijd van de dag was voor de gemengde aflossing, namelijk 8x 100m.  Alle zwemmers hadden al het beste van zichzelf gegeven en waren al wat moe, maar de TSZ-spirit deed veel.  


Kortom,  het was weer een lange en drukke dag voor Karlien.  Tussen de wedstrijden door zat ze wel een paar keer weg te dromen.  Van wie of wat?


Er was ook Quinten met zijn gescheurde broek, Maite met 2 blauwe knieƫn(over de banen zwemmen is niet aan te raden) en een kille en luidruchtige sportzaal voor ze de oproepkamer binnen gingen.


De wedstijd was vroeger afgelopen dan op het programma vermeld stond, dus iedereen kon tijdig naar huis vertrekken.


Tot volgende week op het provinciaal criterium in het vertrouwde VITA-Scheldebad.


Hans en Sofie


FOTO'S


 


Sponsors