24/05/18 - 20:07

GP Mouscron 2018 - Moeskroen

Op Pinkstermaandag trok onze squadra azzurri over de taalgrens om daar aan een zwemwedstrijd deel te nemen.  De zwemclub van Moeskroen organiseerde voor de 3e maal haar Grand Prix, en hier nam TSZ voor de eerste maal aan deel.  Een leuke wedstrijd met veel variaties;  400m’s wisselde af met 100m of 50m en telkens maar 4 of 5 reeksen per stijl.  Een wedstrijd die goed vooruit ging dus.  Onze TSZ-ers Fien, Merel, Lotte en Emir zwommen niet onaardig en allen haalden ze één of meerdere medailles.  De ene kon hier en daar zijn tijd verbeteren, voor de andere was er na weken hard werken even een moeilijke periode en moest in tijd wat toegeven.  


Een zeer geslaagde wedstrijd voor onze TSZ-zwemmers, en ook een wedstrijd om volgend jaar terug aan deel te nemen.  Leuk was ook de voorstelling op de middag van de zwemclubs, waar alle zwemmers van alle deelnemende clubs rond het zwemwater stonden.  Ambiance alom, met de gekende Mexican (of was het Moeskroense) Wave.


In het laatste weekend van mei zwemmen Nore & Thibeau nog op de B/C en de week daarop trekken we met heel TSZ (toekomst en competitie) naar de andere kant van het land m.n. Bree waar misschien Kim Clijsters wel eens komt kijken.FOTO'S


Sponsors